orimligt

Alla inlägg under december 2013

Av Amanda ♥ - 15 december 2013 18:15

Hej! Förlåt att jag inte har bloggat på typ 1 vecka. Men ja nu tänkte jag iaf skriva vad jag har gjort i veckan. x)

Måndag: Inget speciellt. ._.

Tisdag: Inte heller nåt speciellt, tror jag xd

Onsdag: När jag skulle sova låg jag och tänkte pyjamasar och då började jag nynna på Kappahls och Lindex rekalmer, alltså de låtarna. Så jag somnade kl halv 3. "Kuuuuul"..

Torsdag: Jag var jätte trött hela dagen men det gick ändå ganska bra i skolan osv såååååå.

Fredag: Det var ju Lucia och vi skulle ha hand om Luciatåget tillsammans med våra fadderbarn i tvåan. Det gick rätt så bra förutom att vi sjöng fel i vissa delar av några låtar men som sagt det gick rätt bra ändå. Sen åkte jag och mamma åkte och handlade lite. Så jag köpte 2 tröjor och presenter till Louise och Amanda, har redan köpt till Linnea. (Så ni bara vet) owo

Lördag: Innan lunch åkte jag, mamma och pappa och köpte en julgran. Sen åt jag lunch hos mormor och morfar. Och seeeeeen var jag med mormor på en teater som hette Blood on ice. Den handlade om några som åkte konståkning och jag tyckte faktiskt att den var riktigt bra!

Söndag: Jag, mormor, mamma och Simon var på Operan och såg på en jul musikal, kan man säga. Det var lite långtråkigt ibland men den var ändå ganska bra! :) Nu ska jag snart äta ostbricka så hejdå. :3



/Amanda

Av Amanda ♥ - 15 december 2013 17:51

Av Amanda ♥ - 7 december 2013 17:15

Hej!  Laddade nyss ner den här appen som man har för att om man hör en bra på låt på radion eller nåt sånt så är det bara att ta fram telefonen och gå in på Sounhound så lyssnar den på nåt sätt avvilken låt det är och så får man veta.  För mig är det iallafall så att ibland när jag sitter i bilen och lyssnar på radion att jag hör låtar så många gånger att jag till slut kan varenda ord, men jag vet inte vad den heter. OMG I JUST NEED TO KNOOW!Tänker man då (fast på svenska, hehe.. o.o) och då är ju den appen helt perfekt - eller hur? image Jepp, men jag tänkte bara säga att snart ska jag på glöggfest hos några som vi känner.Jag är ganska trött och om jag skulle fått välja skulle jag nog stannat hemma, eller så hade jag fixat så att det var imorgon istället.. men nu är det inte jag som väljer det. Så jag får väl hoppas att det blir kul, helt enkelt. ._. Fresten jag har bestämt mig för att göra alla videos i min julkalender och lägga upp allihop samtidigt här på bloggen (i ett enda inlägg) den 24 December - på Julafton.  Alltså kommer jag inte göra om den där bilden där det står vad det är för videos osv. Utan den 24 kommer alla luckorna på den vara öppna och alla videos kommer förhoppningsvis ligga uppe på bloggen. :) Men nu måste jag gå och göra mig i ordning för glöggfest.



Dagens låt:
 
 
 
 
/Amanda
Av Amanda ♥ - 6 december 2013 15:11


/Amanda

Av Amanda ♥ - 4 december 2013 16:35

Hej! Ska snart äta och sen åka på Taekwon-do gradering. Jag är inte helt säker på exakt vad det är som jag ska göra men de säger alltid innan vad det är man ska göra så det kommer nog gå ganska bra ändå. Hoppas jag. Idag har jag inte gjort så mycket jag har mest väntat på att pappa ska komma hem så att jag äntligen får äta, jag är jätte hungrig. image Men annars har jag bara haft väldigt, väldigt, väldigt tråkigt. 

 


Nu ska jag snart ÄNTLIGEN få äta, hehe och jag har inte så mycket mer att skriva förutom att jag verkligen längtar till jul... fortfarande. Eller jo fresten jag vill ha godis. :) HAHAHAH väldigt intressant fuu vad tråkig humor jag har när jag har tråkigt. :3 Men ja jag vill ju faktiskt ha godis så. Aja hejdå!  

 
 
 
/Amanda
Av Amanda ♥ - 2 december 2013 21:00

/Amanda  

Av Amanda ♥ - 2 december 2013 17:16

Hej! Jag hade tänkt göra en video julkalender till bloggen och videofyme. Alltså kommer jag göra en video varje dag så den 24 December kommer det finnas 24 videos här på bloggen och på videofyme då.  Jag gjorde en video igår tillsammans med Simon men jag tänkte ladda upp den idag och nu är iPad laddaren sönder, igen.. Så jag kan inte ladda upp den förrän den är fixad/att vi har fått en ny.  Jag har iaf fixat en bild till bloggen - som jag faktiskt blev väldigt nöjd med. Jag har bestämt vad det var för video som jag skulle filma idag, en film om julen o.o men jag får väl helt enkelt göra den när iPaden/iPad laddaren funkar igen.image Bilden:



Jag kommer att göra om den varje dag så att en ny lucka öppnas varje dag. Jepp, nu är det väl bara att hoppas att iPaden börjar funka igen så att jag kan fortsätta med Julkalendern.  



/Amanda


Av Amanda ♥ - 1 december 2013 15:45



/Amanda  

Meny ♥

Välkommen till min blogg ♥

 

Hej! Jag heter Amanda och är född 2002. ♥ Jag älskar att vara med kompisar, skratta - vilket jag gör ganska ofta (åt typ vad som helst), att fota, redigera bilder, dansa, sjunga och lyssna på musik. Jag hoppas ni gillar min blogg och fortsätter att läsa den! ♛

                             

Kategorier ♥

Frågafrågafråga ♥

51 besvarade frågor

   

Kalender ♥

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år ♥

 

Omröstning ♥

Hur ofta är du inne på min blogg? x)
 Varje dag
 Nästan aldrig
 Så ofta jag kan
 Det är första gången

Sök i bloggen ♥

Senaste inläggen ♥

Arkiv ♥

Länkar♥

Besöksstatistik ♥

Black Moustache






Ovido - Quiz & Flashcards