orimligt

Alla inlägg under april 2013

Av Amanda ♥ - 6 april 2013 18:06

Hej. Har nyss kommit hem från farmor och farfar. DET VAR KUL.. C: Tills vi skulle åka hem. det var tråkigt att åka bil i 10 minuter. Jag hatar att åka bil! Det är så jobbigt att sitta stilla hela tiden och det finns inget att göra, jag gillar inte såna där lekar (typ jag ser xD).  Jag tror inte att jag har nåt mer att skriva/säga/berätta. Kanske bara att jag är inloggad på msp nu och om någon onormal/CRAZY vill chatta eller gå till gallen, eller nåt annat chattrum. SKRIV TILL MIG!!! c:


/Amanda  

Av Amanda ♥ - 6 april 2013 09:30

Tjabba! Just nu är jag i gallen matti. Vi pratar om bananer. Matti är en banan och jag är en apa. Men matti är en omogen banan det är därför jag inte äter upp henne! Om hon hade vart en mogen banan hade hon nog inte vart så god ändå för hon gick in i sin soffa (irl) och om hon hade vart en mogen banan då hade hon blivit mosig. Matti är också en kossa.. så hon är en banankossa. xD MATTI ÄR EN ROLIG, SNÄLL OCH SÖT BANAN/KOSSA. 

 

/Amanda

Av Amanda ♥ - 5 april 2013 12:23

..är att man snorar ner sin kudde, att man är tät i näsan, att man har ont i huvudet, att man (kanske kräks, det beror du på om man är magsjuk eller inte), att man har ont i magen, att man har väldigt ont i halsen så att det bränns/känns som att någon trycker en kniv mot din hals xD, att man har väldigt, väldigt, väldigt, väldigt, VÄLDIGT TRÅKIGT!!!!! Och vet ni vad?! Idag är jag sjuk. Det är så ****** tråkigt att jag nästan skulle kunna dö. Okej inte bokstavligen dö men. xD Fanni frågade på kik och jag ville göra nåt, men det går ju inte jag vill inte smitta henne. Samtidigt så vill jag ju göra någonting.  Och jag är alldeles för trött. Jag tänkte ställa upp mina gosedjur och sätta på de mina kepsar. Så att de blev som skyltdockor. Förresten jag köpte en New York/Yankees keps igår! En rosa.Men det blev inga skyltdockor idag då... -.- Idag får bli en sån där sjukt tråkig slappar dag! Kul va? Ojj.. jag glämde lägga in veckans bild på mig (irl) igår. Så ni får väl se mig sjuk då. Vad fin bild va? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ c:  

 

Den här var lite bättre. (:

 



/Amanda

Av Amanda ♥ - 4 april 2013 18:56

Hej! zizi 03 ville vara med på en bild på bloggen. Så tog en bild på henne.


 

Bli vän med henne. c: Och om ni har loppis... säg till!  <3


/Amanda


Av Amanda ♥ - 4 april 2013 18:32

Tjabba. Frågade nyss (på msp) om nån ville vara med på en bild till bloggen! Några kom och sen gick några och sen tog jag bilden. Den blev rätt suddig, förlåt för det... ._. Här är den:


 

/Amanda

Av Amanda ♥ - 4 april 2013 13:49

Hej! ^^ Det är nytt tema, ny bakgrund och nytt vip. Jag tycker om alla tre! Temat och bakgrunden var snyggast och vipet lite mindre snygg, det har ju redan vart ett "sommar vip".. typ. (enligt mig). c: Jag har 600 sc men jag tror inte att jag ska köpa nåt nytt.  


  

 

     


/Amanda

Av Amanda ♥ - 3 april 2013 16:50

Hej!  Idag gick Simon, mamma och pappa upp klockan 6/7 (ungefär) och jag gick upp klockan kvart över 9. xD Simon gick upp för att se ett program på Disney Channel.  Mamma skulle till jobbet och pappa vet jag inte vad han skulle göra. o.o Sen när jag hade längsamt gått upp från sängen, ätit, tagit på mig, borstat tänderna, borstat håret och gjort allt jag brukar göra på morgonen.. så kom pappa in och frågade om jag vill tjäna pengar. Såklart jag ville det! x3 Jag och Simon skulle få 200 kronor om vi hjälpte pappa att ränsa bort allt i våran trädgård. (Vi byggde om i vårat badrum för ganska länge sen men vi hade inte tagit bort det än), men nu är allt borta. Nästan... Och snart ska jag få 200 kronor! Förresten idag var det så varmt ute att Simon tog på sig shorts och jag drog upp mysbyxorna till knäna!

ÄNTLIGEN  

 


/Amanda

Av Amanda ♥ - 1 april 2013 12:22

Hej... Hade skrivit ett jätte långt inlägg med jätte måna 1:a April skämt. Men Bloggplatsen raderade inlägget!!!!  Jag hade hållt på med det i två timmar! Jag hade skrivit av alla tips som fanns med i hela KP tidningen. Jag skrev av de exakt som de stog i tidningen och det blev ett inlägg med fler än 100 meningar, typ.  Ibland hatar jag "dig" Bloggplatsen! Jag får väl bara skriva om allt.  


Lurigt med luren

Får du tag på ett syskons, en förälders eller en kompis mobil? Grattis!

* Gå in på inställningar och byt språk. (Obs! Kom ihåg hur du ändrar tillbaka!)

* Prata in en egen ringsignal. Imitera en tjatig förälder och säg till exempel: "Borstade du verkligen tänderna i morse, gubben lilla?"

* Eller ändra ringsignal till en knasig låt. Förslag: Skaka rumpa med Sean Banan.

* Gå till adressboken och ändra ditt eget namn i kontaktlistan till något annat. Polisen, Kungen, Selena Gomez, Fernando Torres eller kanske rektorns namn. Ring upp från din egen telefon och bjudpå en riktig överaskning.

* Byt bakgrundsbild så att det står "april, april".


Ägg äger!

I år anfaller påsken och första april samtidigt. Varför inte slå två flågor i en smäll?

* Hårdkoka några ägg. Ställ tillbaka dem i kartongen. De blir stenhårda när de kokas en annan gång.

* Stick ett litet hål med en nål på toppen av ett okokt ägg. Gör ett lite större hål i botten. Blås hårt i det minsta hålet och töm ägget. Håll det över en skål (så att du kan spara innehållet). Ställ tillbaka det tomma ägget i kartongen.

* Stick in fjädrar mellan äggen i kartongen. Det ser ut som om en kyckling är på väg ut!

* Ta ditt sykons påskägg. Fyll det med spelkulor eller något annat tungt. Lägg lite silkespapper överst. Ge tillbaka ägget och säg att haren har fyllt på.


Busigt i badrummet

Busa med de andra i familjen innan de har hunnit vakna ordentligt.

* Knacka botten av tandkrämstuben mot handfatet, så att krämen åker ner i tuben. ta en tub mjukost och spruta in i tandkrämstubens öppning.

* Doppa alla tandbordsthuvuden i ättika (utom ditt eget!). 

* Fyll tvålpumpen med matolja.

* Tejpa för mynningen på vattenkranen.


Så här busar du med din egen lur...

* Ring en förälders mobil. Förvräng rösten (det finns appar för det) och säg att du är från banken. "Vi ser att det har gjorts märkliga uttag från ditt konto. Stämmer det att du var i Uzbekistan i helgen?"

* Ring till grannen. Säg: "Hej, er katt sitter i vårt träd och kan inte komma ner." Om grannen har en katt kommer hen att rusa över till er. Annars svarar grannen: "Men jag har ju ingen katt!" Då säger du: "OCH VI HAR INGET TRÄD!"

* Gå in på Youtube från en smart-phone. Leta upp klippet Chicken song 10 hours (eller se KP:s Knäppa klipp). Starta på högsta volym. Göm mobilen noga i syrrans/brorsans rum. 

* Eller ring busring till KP på telefon 08- 736 57 43.


Sådär nu har jag skrivit av allt det där 2 gånger!   Jag fyller ju år den 28 April (SNART, JAG LÄNGTAR!!!!!) c:


/Amanda 

Meny ♥

Välkommen till min blogg ♥

 

Hej! Jag heter Amanda och är född 2002. ♥ Jag älskar att vara med kompisar, skratta - vilket jag gör ganska ofta (åt typ vad som helst), att fota, redigera bilder, dansa, sjunga och lyssna på musik. Jag hoppas ni gillar min blogg och fortsätter att läsa den! ♛

                             

Kategorier ♥

Frågafrågafråga ♥

51 besvarade frågor

   

Kalender ♥

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år ♥

 

Omröstning ♥

Hur ofta är du inne på min blogg? x)
 Varje dag
 Nästan aldrig
 Så ofta jag kan
 Det är första gången

Sök i bloggen ♥

Senaste inläggen ♥

Arkiv ♥

Länkar♥

Besöksstatistik ♥

Black Moustache






Ovido - Quiz & Flashcards